Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van:

  • Auto’s
  • Vrachtwagens
  • Touringcars/bussen
  • Landbouwmaterieel
  • Schepen en pleziervaartuigen
  • Trailers en aanhangwagens
  • Kampeerauto’s en caravans
  • Oldtimers

Mocht u te reinigen object niet in bovenstaande lijst passen, neem dan telefonisch contact op zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.

Tevens verzorgen wij, indien nodig haal- en brengservice.
Wanneer u een telefonische afspraak maakt, behoort dit tot de mogelijkheden.

 

 

P1360983-min

Wij bieden verschillende reinigings pakketen aan, dit zijn de opties:

Pakket Interieur

Uw auto wordt van binnen volledig gereconditioneerd.  De stoelbekleding, hemelbekleding en vloerdelen inclusief kofferbak worden gereinigd. Uw dashboard en alle kunststof delen worden behandeld met een voedend middel welke er tevens een beschermlaag op aanbrengt.
Tevens worden de deursponningen en de ramen van binnen en buiten gereinigd voor een optimaal zicht.

 

Pakket Exterieur

Uw auto wordt van buiten volledig gereconditioneerd. Dit begint met het wassen van uw auto en het reinigen van uw wielen. Vervolgens wordt de lak gepolijst in meerdere fases zodat het optimale resultaat wordt behaald. Daarna wordt de lak voorzien van een beschermende waslaag. Uw ramen worden van binnen en buiten gereinigd. Eventueel aanwezige kunststoffen en chromen delen worden behandeld zodat uw auto weer als nieuw lijkt!

 

Pakket Volledige behandeling

De volledige behandeling bevat zowel de behandeling Interieur als de behandeling Exterieur. Als extra service wordt bij volledige behandeling uw motorcompartiment volledig gereinigd.

 

Pakket Geurbehandeling

Stinkt uw voertuig naar rook of een andere nare geur? Doe dan de carcosmetics geurbehandeling. Met deze geurbehandeling worden nare luchtjes geëlimineerd en wordt uw voertuig gedesinfecteerd. De geurbehandeling wordt meestal alleen gedaan in combinatie met het Pakket Interieur of het Pakket Volledige behandeling.

 

Pakket Lakverzegeling

Waxoyl is een lakverzegelingsproduct welke uw auto uitstekend beschermt.
De aangebrachte duurzame beschermlaag zorgt ervoor dat uw lak vacuum wordt verpakt. Hierdoor zal uw lak minder krasgevoelig zijn en heeft u minder last van steenslag. Ook beschermt Waxoyl uitstekend tegen UV-straling en andere weersinvloeden. Op de Waxoyl behandeling voor gebruikte voertuigen krijgt u een garantie van 24 maanden.

P1360930-min