Car Cosmetics Piersma, makket jo auto wer als nij!

Over Car Cosmetics Piersma

Oprichting Car Cosmetics Piersma

Car Cosmetics Piersma is in 1993 opgericht in Witmarsum.

Uitbreiding Car Cosmetics Piersma

In 2010 verhuisde Car Cosmetics Piersma naar een vernieuwd pand op de Marne in Bolsward. De groeiende vraag naar onze professionele poets- en schoonmaakbeurten maakte deze uitbreiding noodzakelijk. Op deze moderne locatie beschikken we over alle faciliteiten om uw voertuig van binnen en van buiten weer als nieuw te laten stralen.

Waar staan wij voor?

Car Cosmetics Piersma is dé specialist in autopoetsen in de regio Zuidwest-Friesland. Met onze jarenlange ervaring en passie voor auto's zorgen we ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet.

Duurzaamheid

Het bedrijfspand van Car Cosmetics Piersma beschikt over zonnecollectoren, hierdoor kunnen we gebruik maken van groene energie.

Kwalitiet

Bij Car Cosmetics Piersma draait alles om kwaliteit. We zijn pas tevreden als jouw auto er weer als nieuw uitziet. We maken gebruik van de beste producten en hebben oog voor detail.

Betrouwbaarheid

Bij Car Cosmetics Piersma staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen!

Service

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met onze service. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste behandeling voor jouw auto.

De specialist in autopoetsen

Al sinds 1993 is Car Cosmetics Piersma de betrouwbare partner voor het professioneel poetsen en schoonmaken van je voertuig. Wij zijn gevestigd in Bolsward, direct gelegen aan de A7, en bedienen een brede regio in Zuidwest-Friesland.

Het team

Ons team van ervaren autopoetsers staat klaar om jouw auto te laten stralen. Met oog voor detail en de beste materialen zorgen we voor een optimaal resultaat. We nemen alle tijd om jouw auto weer in topconditie te brengen. 

Scroll naar boven