Interieur behandeling

Bij de interieurbehandeling wordt het voertuig van binnen volledig gereconditioneerd. Stoelbekleding, hemelbekleding, vloerdelen en kofferbak worden gereinigd. Het dashboard en alle kunststof delen worden gevoed met een voedend middel. De deursponningen en de ramen worden van binnen en buiten gereinigd.

Exterieur behandeling

Bij de exterieurbehandeling wordt het voertuig gewassen, de wielen worden schoongemaakt en de lak wordt gepolijst en voorzien van een beschermende waslaag. Vervolgens worden de ramen van binnen en buiten schoongemaakt. Als er kunststoffen en chromen delen aanwezig zijn, dan worden deze behandeld zodat uw auto weer als nieuw lijkt!

Volledige behandeling

De complete behandeling bevat zowel de interieurbehandeling als de exterieurbehandeling. Als extra service wordt bij deze behandeling het motorcompartiment volledig gereinigd.

Ozonbehandeling

Last van rookgeur of andere ongewenste geuren in uw voertuig? Kies dan voor een ozonbehandeling! Met deze innovatieve methode worden nare geuren niet alleen gemaskeerd, maar permanent verwijderd.

Waxoyl lakverzegeling

Waxoyl is een hoogwaardige lakverzegeling die voertuigen optimale bescherming biedt. De aangebrachte beschermlaag is duurzaam en zorgt ervoor dat de lak volledig ingepakt wordt. De lak wordt met Waxoyl krasbestendiger en is beter beschermd tegen steenslag, Uv-straling en andere weersinvloeden.

Koplampen schuren en polijsten

Zijn de koplampen van uw voertuig dof of verkleurd? Dan is het in de meeste gevallen niet nodig om nieuwe koplampen te kopen. Car Cosmetics Piersma kan deze koplampen weer als nieuw laten stralen.

Glascoating

Glascoating is een vloeibare laag die op de lak van uw auto wordt aangebracht. Het is een extra beschermlaag die de lak tegen verschillende invloeden van buitenaf beschermt. Bent u opzoek naar een duurzame, efficiënte, gebruiksvriendelijke  beschermlaag? dan is glascoating voor u de juiste keus! 

Scroll naar boven